Helyszínek / A38 / Nagy bulival indult Az Értől az Óceánig

Nagy bulival indult Az Értől az Óceánig

A rendezvénysorozat első napjának az A38 hajó adott otthont. Külföldi vendégeinket ajándékkal és magyaros ízekkel fogadtuk. A csomag tartalmazott egy-egy fából faragott pálinkás csanakot, melyet a vacsora elfogyasztása után fel is avattunk.
I. nap - A képeket Pohl Péter készítette.
/

Az ajándékozást követően Kozlov Sándor, az A38 programszervezője körbevezetett minket a hajón és elmesélte a klub történetét. A délutáni jó hangulatot tovább fokozta az esti koncert áradat. Tóh Evelin és David Yengibarjan pszichedelikus zenéje teljesen elvarázsolta a hallgatóságot, majd később a Fókatelep röpített minket tovább egy csodálatos világba. Oláh Annamária éteri hangjával és különleges táncával szinte transzba ejtette a közönséget. A Fókatelep után a vendégzenészekkel fellépő Napra zenekar vette át a terepet. Both Miklós fenomenális gitárjátéka tovább emelte az est hangulatát, melyet Krámli Kinga éneke és bájos jelensége koronázott meg.
Szóval elmondhatjuk, hogy nagyon jól sikerült az első napunk. Sokat táncoltunk és mulattunk és ezt a mai nappal a Fonóban folytatjuk!